40848
Książka
W koszyku
Książka kucharska Remigiusza Rączki ze wspaniałymi, a zarazem prostymi przepisami, które sprawią ,że gotowanie stanie się przyjemnością ,a nie koniecznością Chcąc zachęcić Was do kupna tej książki przedstawiamy fragment Motta naszego mistrza kuchni. (……………………) Najważniejsze jest dla mnie, żeby robić to, co kocham. To właśnie robię. Książkę Rączka gotuje. Jesień – zima dedykuję wszystkim tym, którzy zaszczepili we mnie miłość do gotowania. Jest ona podzielona na 4 główne części (pory roku), a te z kolei na 3 podrozdziały. Książka skierowana jest w szczególności do młodych gospodyń, szukających często inspiracji i nowych pomysłów, bądź też sprawdzonych babcinych przepisów. Tak właśnie będzie – od szpajzy po fondanta czekoladowego, od karminadla po polędwiczkę na różowo czy kaczkę w pomarańczach. Ufam, że moja książka stanie się kulinarną biblią ślązaczek i nie tylko, swoistą ściągawką w kuchni, która ma służyć latami. Remigiusz Rączka.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Radlin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej