41460
Book
In basket
Książka kucharska Remigiusza Rączki ze wspaniałymi, a zarazem prostymi przepisami, które sprawią ,że gotowanie stanie się przyjemnością ,a nie koniecznością Chcąc zachęcić Was do kupna tej książki przedstawiamy fragment Motta naszego mistrza kuchni. (……………………) Najważniejsze jest dla mnie, żeby robić to, co kocham. To właśnie robię. Książkę Rączka gotuje. Jesień – zima dedykuję wszystkim tym, którzy zaszczepili we mnie miłość do gotowania. Jest ona podzielona na 4 główne części (pory roku), a te z kolei na 3 podrozdziały. Książka skierowana jest w szczególności do młodych gospodyń, szukających często inspiracji i nowych pomysłów, bądź też sprawdzonych babcinych przepisów. Tak właśnie będzie – od szpajzy po fondanta czekoladowego, od karminadla po polędwiczkę na różowo czy kaczkę w pomarańczach. Ufam, że moja książka stanie się kulinarną biblią ślązaczek i nie tylko, swoistą ściągawką w kuchni, która ma służyć latami. Remigiusz Rączka.
Availability:
Wypożyczalnia Radlin
There are copies available to loan: sygn. 641.55/.56 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again