Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Radlin
(2)
Czytelnia Radlin
(1)
Autor
Albigowski Marek
(1)
Halska M
(1)
Kotler Philip (1931- )
(1)
Pratley Peter
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Przepisy kulinarne
(1)
Zarządzanie
(1)
Gatunek
Marketing. Podręczniki
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Radlin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 339.13(07) (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Radlin
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 658.1/5 Po (1 egz.)
Książka
W koszyku
Co dzisiaj jeść i jak gotować / M. Halska. - Wyd.2 przejrz. i uzup. - W-wa : GEBETHNER i WOLFF : Punkt, [1990]. - 211,[1]s. ; 20 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Radlin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej